De snelheid van onze eigen website

Een snelle website is erg belangrijk, prettig voor bezoekers maar ook Google controleert hier sterk op.

Hoe sneller je website, hoe betere beoordeling je ontvangt van Google. Een goede graadmeter is onze eigen website, https://xhosting.nl.

Techniek

Goed om te weten is dat we voor onze eigen website geen afwijkend platform neer hebben gezet dan onze eigen bezoekers ontvangen. Deze snelheid is dus ook met uw eigen website te halen.

Voor de XHOSTING website gebruiken we de volgende technieken

  • WordPress
  • WPML met 6 (!) talen
  • W3 Total Cache

 

We gebruiken dus gewoon WordPress, dit in combinatie met WPML wat er toch enigzins bekend om staat traag te zijn. Maar toch is deze website snel, oordeel zelf bijvoorbeeld onze productpagina over Hosting.

De scores die we bijvoorbeeld halen, gemeten met GT Metrix. Als test hebben we wederop de productpagina van Hosting genomen (deze is zwaarder dan de voorpagina van de website). https://xhosting.nl/hosting

Google Pagespeed snelheid

Of de Yahoo score

 

We kunnen de pagespeed score zeker verhogen naar 100%, maar we willen de klantervaring bij bezoek van de website niet veranderen. Het moet snel laden maar ook visueel prettig laden, eerst code zien en dan pas kleuren geeft geen goede ervaring en kiezen daardoor om 96% ook goed te vinden.

 

Meer vragen over het versnellen van uw website? Neem gerust contact op met onze klantenservice!